Ät gott på resan
Olika restauranger

Ät gott på resan

Att resa och äta gott hör ihop. Det är härligt att åka utomlands och få testa nya maträtter. Det finns många som åker på matresor, bara för att få njuta av god mat.

Resa

Det är härligt att resa och få upptäcka nya platser både i Sverige och utomlands. Ett av de stora nöjena med att resa för många av oss är just maten. Det är roligt att bläddra i resemagasinet Vagabond, läsa om olika kulinariska upplevelser och få tips om vilka restauranger som man bör besöka. Om du älskar mat så är det smart att göra en särskild matbudget, så att du verkligen kan njuta av både frukost, lunch, middag och kaffe under resan.

Restaurang

Det är inte bara maten i sig som lockar under resan, utan hela restaurangbesöket. Tänk att sitta på en restaurang vid Amalfikusten, njuta av ett gott vin, god mat och en förunderlig utsikt. Eller hyra bil i England och hitta en mysig pub att besöka. Ta en öl och äta paj tillsammans med lokalbefolkningen. Över hela världen finns det god mat att upptäcka. Även Sverige har mycket att erbjuda när det kommer till mat. Vi har flera finare restauranger, särskilt i Stockholm, men också mysiga restauranger i vackra miljöer som fjällen och skärgården.